Szerző: andrelowoa | november 17, 2008

Filmajánló a www.mennyeihir.hu alól

Apokalipszis

A videó megnézéséhez kattints a képre!

Minden idők legnézettebb keresztény filmje, amely viharként söpör végig az egész viágon! Egy 94 perces játékfilm az utolsó időkről, amelyben a WNN hírhálozat munkatársai (Bronson és Leigh) kerülnek olyan helyzetbe, hogy lelephezhessék az igazságot. Egy karizmatikus vezető bukkan fel, aki bámulatra méltó dimenziójú csodákat tesz… Ő volna a rég várt Messiás? Az egész világ meg van győződve, hogy igen! Ekkor kezdődik el a borzalom…

Hossza: 1 óra 33 perc


Menny Kapuja – színházi előadás

A videó megnézéséhez kattints a képre!

A Menny kapuja pokol lángjai című filmet, 1979-ben a lengyel származású kanadai Rudy Krulik írta azzal a céllal, hogy a Biblia igazságait Isten bemutathassa az embereknek. Erre ennek a darabnak – mely különleges fény- és hanghatások segítségével próbálja a nézők érdeklődését felkelteni – komoly lehetőségei vannak. Az író és a szereplők a valós életből vett jeleneteken keresztül igyekeznek bemutatni Jézus Krisztus szeretetét és megváltását, közel hozni a menny légkörét, bemutatni a pokol borzalmait. Az egyes jelenetek feltárják a ma emberének problémáit és egyben a megoldáshoz vezető utat is megmutatják. Isten evangéliumát hirdetik.

Hossza: 1 óra 9 perc

Végtelen hit – amerikai film

A videó megnézéséhez kattints a képre!

Grant Taylor az egyik középiskola amerikaifutball csapatának sikeresnek éppen nem mondható edzője, a csapat rendre alulmarad a küzdelemben. A szülők kezdenek türelmetlenek lenni, a srácok pedig lassan elvesztik minden motivációjukat, a legjobb játékosok rendre valamelyik rivális iskolához szerződnek. Grant magánélete sincs teljesen rendben. A ház épphogy nem dől a fejére, a családi autó állandóan cserbenhagyja, ráadásul megtudja, nem lehet gyerekük. Az elkeseredett férfi Istenhez fordul segítségért. A hithez fordul, hogy megküzdjön a kudarcaival, és legyőzve a múltat, sikerre vigye csapatát és saját életét.

Hossza: 1 óra 51 perc

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: