Szerző: andrelowoa | január 16, 2009

Jézus meg tudja őket szabadítani

Elmenvén pedig prédikáljatok, mondván: Elközelített a mennyeknek országa. Betegeket gyógyítsatok, poklosokat tisztítsatok, hallottakat támasszatok, ördögöket űzzetek. Ingyen vettétek, ingyen adjátok.

– Máté 10:7-8

Egyesek szerint néhány, napjainkban felbukkanó betegséggel, mint például az AIDS-szel, valójában Isten bünteti az erkölcstelen embereket. Ennek egyáltalán nincs igei alapja!

Isten nem sújtja betegséggel az emberiséget. Valójában, ha van valaki a mennyen és földön, aki gyűlöli a betegséget, az Jézus. Az ördög állítja az ellenkezőjét. Azt akarja elhitetni velünk, hogy Isten teszi beteggé az embereket – mert az ördög tudja, hogy ha ezt elhisszük, messzebb fogunk kerülni Istentől, mint valaha. És ez az ő célja.

Itt az ideje, hogy leállítsuk ezt a hazugságot. Korábban az Úr szólt a szívemhez ezzel kapcsolatban. Azt mondta: „Nyúlj ki azokért, akik szenvednek. Mondd meg nekik, hogy nem én tettem ezt velük. Mondd meg nekik, hogy én a szabadítójuk vagyok!”

Ez nem csak nekem szól, hanem Krisztus egész Testének. El kell mondanunk az embereknek, akiket AIDS vagy bármilyen hasonló betegség sújt, hogy Jézus Úr ezek fölött. El kell mondanunk, hogy Isten nagyon szereti őket, vágyik arra, és megvan az ereje, hogy meggyógyítsa őket.

Isten nem felelős a szenvedésekért. Ez egy hazugság, amit az ördög terjeszt. Ha te és én jól végezzük a munkánkat, akkor nemsokára másvalami fog elterjedni az emberek között. El fog terjedni a hír, hogy Jézus Krisztus nem tartja fogva az embereket, hanem megszabadítja őket!

Igei olvasmány:  Máté 9:18-26


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: