Szerző: andrelowoa | február 12, 2009

Ha elfáradtál az aggodalmaskodásban

Hála pedig az Istennek, aki mindenkor diadalra vezet minket a Krisztusban, és az Ő ismeretének illatját minden helyen megjelenti általunk.

– 2Korinthus 2: 14

Miközben a hit harcát harcolod, emlékezz erre: a küzdelem az elmédben zajlik. Amin gondolkozol, az fogja irányítani az életedet. Elmélkedhetsz Isten Igéjén, vagy a sátán hazugságain.

A döntés a tiéd.

Ha azt akarod, hogy Isten Igéje uralkodjon az életedben, akkor határozd el, hogy ellenállsz a sátánnak, amikor kétséget akar beléd ültetni. Ne add meg magad a körülmények nyomásának, amit az utadba hoz. Tökéld el, hogy nem adod meg magad. Állj a sarkadra, és tarts ki Isten ígéretei mellett.

Amikor Isten akaratával ellentétes gondolatok közelítenek, rontsd le azokat. És mindenekelőtt ne aggodalmaskodj. Ilyenkor a sátán gondolatain elmélkedsz.

Ha felismered, hogy aggodalmaskodsz, állítsd le azonnal, és helyettesítsd a nyugtalan, félelemmel és kétséggel teljes gondolatokat az Igével.

Biztos lehetsz benne, a sátán állandóan mondogatni fogja neked, hogy reménytelen a helyzeted. Állandóan el akarja adni neked a kétségeket, a kudarcot, és megpróbál elkedvetleníteni. De ha nem veszed meg a portékáját, akkor nem lesz jutaléka! Ha nem hiszed el a hazugságait, akkor nem jönnek valóságba az életedben.

Isten megígérte, hogy mindig győzelemre vezet a Krisztusban. Garantálta neked a győzelmet minden nehézség felett, amivel ma szembenézel. Határozd el, hogy győztes leszel, és mindenhova elviszed a Krisztusban való győzelem hírét!

Igei olvasmány: Filippi 4: 1-9


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: