Szerző: andrelowoa | február 13, 2009

Ki tudod nyitni azt az ajtót

Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.

– Máté 7: 7

Mennyi ideje vagy egy látszólag leküzdhetetlen probléma miatt sarokba szorítva? Sokan évekig próbálnak kitörni az anyagi kötésekből, de mindig újabb és újabb adósságokba keverednek. Mások kitartóan próbálják jobbá tenni a házasságukat, de minden erőfeszítésük ellenére évről évre romlik a helyzetük. Megint mások a félelem, depresszió, kábítószer-függőség vagy valamilyen betegség ellen harcolnak.

Mélyen a szívükben mindannyian tudjuk, hogy biztosan van válasz a problémákra. De gyakran a megoldás elérhetetlennek tűnik – mintha egy bezárt ajtó mögött lenne.

Valamit azonban tudnod kell: KI TUDOD NYITNI AZT AZ AJTÓT! Maga Jézus adta oda neked a kulcsokat.

Lehet, hogy olyan helyzettel nézel szembe, ami teljesen reménytelennek tűnik, Istennek azonban egész kulcscsomója van, amivel bármilyen nehézség megoldható. Azokkal a kulcsokkal ki lehet nyitni az ajtókat szellemi, fizikai, anyagi és érzelmi értelemben egyaránt. Nem számít, milyen erősen próbál csapdába ejteni téged a sátán – ha a megfelelő kulcs van a kezedben, megtalálod a kiutat.

Isten Igéje tele van a királyság alapelveinek kulcsaival – ezekkel a kulcsokkal elzárhatod a sátán működését, és kiszabadíthatod magad a karmai közül. Istennél van olyan kulcs, amivel bármit ki tudsz nyitni, amit a sátán elzárt. Olyan kulcs is van nála, amivel olyan erősen le tudod lakatolni a sátánt, hogy meg sem tud mozdulni.

Emlékezz erre: akármilyen sötét is egy helyzet, és akármilyen ravaszul megtervezték is a sötétség erői, van olyan királyság-kulcs, ami megoldást nyújt a királyság erejével.

Van válasz a helyzetedre. Keresd meg. Ha kerested valahol az Igében, és nem találtad meg, akkor nézz meg egy másik fejezetet vagy verset. Kutasd addig, amíg megtalálod a választ. Kopogj minden ajtón, amíg meg nem találod azt, amelyik kinyílik.

Igei olvasmány: Zsoltárok 63


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: