Szerző: andrelowoa | február 27, 2009

2008. szeptember 28. Vasárnap.

2. A Szűzanya második jelenése

2008. szeptember 28. Vasárnap.

Szűzanya intelmei

Ahogy nekem Gabriel Arkangyal meghagyta, visszautaztam otthonomba, hogy a Szűzanyát felkeressem a barlangban! Mindjárt szombaton meg is akartam látogatni. Már a barlanghoz vezető úton hallottam egy hangot, hogy ne menjek oda. Én mégis tovább mentem, és amikor a barlanghoz érkeztem, láttam, hogy sok ember gyűlt össze imára. Ez valóban nem a megfelelő nap volt. Elhatároztam, hogy vasárnap ismét kimegyek, és úgy 14 óra tájban útra keltem. Rövid negyed óra múlva megérkeztem a barlanghoz. Ez valóban egy szép nap volt, mindjárt letérdeltem és imádkozni kezdtem. Miközben a rózsafűzért imádkoztam, éreztem, hogy egy lágy szellő hatol be a barlangba. Egy csodálatos virágillat terjedt szét. Feltekintettem a Mária szoborra, és amint a múlt alkalommal, a szobor körül fényesség keletkezett és a faszobor életre kelt. A Szűzanya lepillantott rám, széttárta karjait és rám mosolygott.

„Kedves Gyermekem! Milyen szép, hogy eljöttél. A MŰ már elkezdődött és hamarosan elérkezik az idő. Készüljetek erre a kemény időre! Készüljetek fel imádsággal és Isten Igéjével! Bízzatok a papok segítő kezeiben és vegyétek magatokhoz az Oltáriszentséget.”

Kérés a papokhoz

„Legyetek alázatosak kedves gyermekeim. Különösen a papok. Ők a pásztorok, akik a nyájra vigyáznak. Oh, kedves gyermekem, hány pásztor törődik még a nyájjal? Ők kipihenik magukat egy fa árnyékában és a nyájat egyedül hagyják. Alszanak, miközben a farkasok rátörnek a nyájra és oly sok bárányt magukkal ragadnak. Hányan kutatnak még egy elveszett juh után? Oly sok pásztor dől hátra és arra vár, hogy minden bárány magától találjon vissza az akolba. Azt mondom neked: Egyedül csak nagyon kevés juh talál vissza! Ők tájékozatlanul bolyongnak össze-vissza és nem tudják, hogy hol van a pásztor. Még akkor is, ha sok idő után újra látják a pásztort – akkor hányan fognak még emlékezni rá? Hányan bíznak még ebben a pásztorban? Különösen a papoknak kell bizakodókká válni és nagyon sokat imádkozni. Nekik Isten Birodalmáról kell a híveknek beszélni és el kell vinniük hozzájuk az Oltáriszentséget! A papok ne hallgassanak, ha látják, hogy egy másik pap nem látja el a szolgálatát Isten nyájánál. Figyelmeztessétek egymást! Ám soha ne felejtsétek el egymást szeretni. Csak ahol a szeretet uralkodik, ott tud az Isten is uralkodni!”

Mária kérése: legyetek pásztorok!

„Kedves Gyermekem, kérlek Téged: Kelj útra és légy Pásztor! Indulj és készülj fel egy nyáj vezetésére. A Mennyei Atya mindent a szívedbe helyezett, ami ehhez szükséges. Fiam irányítja majd a lépéseidet és a Szentlélek a szavakat nyelvedre adja.

Kérlek: Értesítsd a papokat az üzenetekről,

hogy megismerjék azokat és visszaforduljanak. Oly sokan maguk is elvesznek. Sokan nem érzik már a szívükben a mennyei szeretet lángolását és nincs bennük alázatosság az oltár legszentebb Oltáriszentsége iránt. A papok újra imádkozzanak többet. Ne legyenek mások, mint Isten Szolgái. Ti pedig, akik egy nyáj juhai vagytok: bízzatok pásztoraitokban, kövessétek őket és legyetek engedelmesek. Ha az oltárhoz járultok, hogy Fiam Testét magatokhoz vegyétek, azt mondom nektek:

Térdeljetek le és nyissátok ki ajkaitokat! Mit keres a Legszentebb a föl nem szentelt kézben?

Nektek ismét alázatossá kell válnotok és Fiam Testét közvetlenül a papok kezéből vegyétek magatokhoz. Mutassatok alázatot Isten e végtelen szeretetének égi AJÁNDÉKA előtt! A gőg az, ami arra késztet benneteket, hogy Fiam Testét kezetekbe téve akarjátok átvenni. Ez azonban megsebzi Fiam legszentebb Szívét és az én anyai szívemet! Ha nincs alázatotok papjaitok előtt – akkor hogy lehet alázatotok Istenetek előtt? Ki tud közületek még alázatosan térdelni az Atya előtt, anélkül, hogy arra ne gondoljon, fájnak a térdei?

Térjetek meg! Imádkozzatok!

Kérlek Benneteket: Imádkozzátok együtt a rózsafüzért Fiam Teste előtt:

Gyertek Isten színe elé és imádkozzátok a rózsafűzért! Sokan figyelmetlenül imádkozzák és csupán kórusban, a többiekkel együtt mondják. Miért? Miért nem ismerik fel egyre többen ezen ima erejét? Szólítsátok fel erre a híveket! Sok függ ettől!

* Kérlek benneteket: hallgassatok Isten Szavára. Naponta vegyétek kézbe Szavait és engedjétek a szívetekbe hatolni!

* Kérlek benneteket: Gyónjátok meg bűneiteket és vegyétek magatokhoz Fiam Testét!

* Kedves Gyermekem: bízzál az égi segítségben, amelyben a mindenható Atya részesít. Csak gondoskodj arról, hogy az üzenetek kijussanak a Világba. Az idő szorít. Az Őrangyal már tudatta veled, hogy rossz idők jönnek az emberiségre. Siessetek elkezdeni a Művet. Siessetek Isten Üzenetét az embereknek kihirdetni. Gyűljetek össze és kezdjétek el a várost építeni –benne mindenki biztonságban lesz, aki tiszta szívvel kopog a kapuján!

Légy éber,

mert Isten betekintést akar nyújtani neked! Légy éber!

Légy mindig biztos a segítségemben! Védelmem alatt állsz! Angyalok seregét küldtem ki, hogy a pokol hatalmát távol tartsam Tőled! Ők nem hagynak fel! Túlságosan félnek az üzenetektől! Sok minden megváltozik! Sok szörnyűség történik még mielőtt az örök királyság korszaka beköszönt. Sok minden fog megváltozni!

Minden égi hatalom Áldása legyen veled!”

Mint augusztusban, ismét összekulcsolta kezét, feltekintett az ég felé és merev lett. A fény eltávozott a barlangból és eltűnt. Még egyszer virágillat lengett el mellettem. Elimádkoztam még egy rózsafűzért a barlangban és ezt követően haza indultam.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: