Szerző: andrelowoa | február 27, 2009

5. üzenet: 2008. szeptember 25.csütörtök

A gonosz támadásra készül

5. üzenet: 2008. szeptember 25.csütörtök

2.30-kor ébresztettek, de csak hangot hallottam:

„Ébredj, a magasságos Isten eszköze és a menny szeretett gyermeke – ébredj!”

Mikor szememet felnyitottam Gábriel arkangyal állott előttem. Bár kint még teljes sötétség volt, a szobámban mégis napfényes világosság lett. Az angyal gyönyörűsége csodálatosan ragyogott, de már nem ijedtem meg. Olyannyira örültem, hogy Gábriel arkangyal ismét megjelent. Csak az szomorított el kissé, hogy alva talált. …. Ő mosolygott és elkezdte mondani az üzenetet:

„A Szentháromságos Isten nevében köszöntelek!”

„ A gonosz fellázad. Egyik első csatájára készül. Ez nem az a csata lesz, melyre ti gondoltok, de sok rosszat fog hozni a világra. Ezért mondom neked: Hívd Szilveszter éjszakájára Isten gyermekeit imára! Töltsétek azt az éjszakát imában, mert az újévvel három igen nehéz év veszi kezdetét. Sok katasztrófa zúdul a világra, sok ház összeomlik és számtalan mű megsemmisül. Ezen nehéz időkben sok hamis tanító és próféta fog fellépni. A tévtanításaikat sokan követik majd. Emberek tömegei jutnak általuk a kárhozat útjára és tömegesen fogják elhagyni Krisztus igaz Egyházát. A szorongatás ideje érkezik el az Egyház számára, sok hazugságot és rágalmat fognak terjeszteni róla még saját soraiból is szót emelnek ellene….

Ez olyan csata lesz, amilyen még nem volt a világon, de ez még nem az idők vége. Soha ne feledjétek: senki sem ismeri az időt, hogy Isten mikor tart ítéletet a világ fölött. Ne ezen töprengjetek. Gondolkozzatok azon, hogy hogyan töltsétek el addig az időt! Térjetek meg és gondolataitokat irányítsátok újra Istenre! Gyakoroljátok a szeretet cselekedeteit és valljátok meg nyilvánosan hiteteket!

Csak egy Isten van – ezért Egyház is csak egy van! … Az Egyházat nem emberek alapították, hanem Isten. … A Magasságbeli alapítása – egy szövetség, mellyel az embernek tett ígéreteit megpecsételte.

Minden más alapítást, minden szakadást ember gondolta ki és vitte végbe. Ezek gőgből, ön akaratból és az alázatosság hiányából történtek….

Én az angyalfejedelem, aki Isten akaratát hirdetem a földön, mondom neked:

Intsd az embereket az egységre! Csak az egységben tapasztalhatjátok a bajok enyhülését, míg az Uralkodó vissza nem tér, hogy minden lélek fölött ítéletet tartson. Ne forduljatok el a Pápától, aki Isten felhatalmazásából irányítja az Egyházat!

Mondom neked, különösképpen védelmezzétek a Pápát a következő három évben! A veszély körülötte növekszik. Sokan törekszenek arra, hogy ártsanak neki és szent Péter trónját ledöntsék. Saját köréből fog felkelni a gonosz ellenség. Védelmezzétek a Pápát! Túl kell élnie a következő három évet, mert a következő időben ő vezeti az Egyházat a démoni völgyön át.

Óvakodjatok a tévtanítók könyveitől, melyeket most tömegesen árulnak. A kárhozat tanítói töltik meg velük kasszáikat és Isten gyermekei lelkét megmérgezik…. Isten az ő üzletük és mind inkább a templomok közelében helyezkednek el. Amit árusítanak, az a gonosz műhelyéből származik…. Ezek a kereskedők prófétákká nevezték ki magukat és tanításaikkal az emberek szívébe hatolnak. … Ők azok, akik gyűlöletet vetnek a népek között és megakadályozzák, hogy Isten gyermekei egységre jussanak, hogy a tékozló gyermekek az Egyházba visszatérjenek. Oly sok ember keresi Istent. Ők a tévtanítók számára könnyű prédák. A szentatya elbírálásának higgyetek! Nyújtsátok ki kezeteket a tékozló gyermekek felé és segítsétek őket arra az útra, mely az Atyaisten kitárt karjaiba vezet. Ezek a kárhozat tanítói bár kincseket gyűjtenek itt a földön, Isten gyermekei tájékozatlanságából gazdagodnak. …

Isten trónusáról hangzik:

Viseljétek el, hogy az Ő nevében üldözzenek, szidjanak, leköpdössenek, sértegessenek. Fogadjátok el ezt a szenvedést, mert Isten gyermekei javára történik.

Isten gyermekeinek szól:

Különösképpen kezdjetek el imádkozni. Gyűljetek össze a hónap minden első péntekén. A Jézus Szíve péntekeken az isteni irgalmasságért mondott ima különösen erős! Hogy bűntől mentesen tartsátok meg ezt az ünnepet, járuljatok a szent gyónáshoz és kérjetek bocsánatot. Ezt ugyanazon a napon a kora reggeli órákban tegyétek. Délfelé vegyetek részt a szentmisén és fogadjátok magatokba az Oltáriszentséget. Aztán gyűljetek össze az imára. A fájdalmas rózsafüzérrel kezdjétek. Ezután a Mindenszentek litániáját, a Jézus Szíve és az Oltáriszentség litániát imádkozzátok. Ezután az Isten Igéjét fogadjátok szívetekbe. Isten Fia halála óráján menjetek az Oltáriszentség elé és 3 óra hosszat csendes Szentségimádást tartsatok. Ezekben az órákban ajánljátok fel az egész világ szenvedéseit az Isteni Irgalmasságnak! Ezután imádkozzátok a Mennyei Királynő litániáját (Lorettoi litániát) és a szent angyalokat hívjátok. Igen kevéssé méltatnak minket, pedig Isten kívánja azt. Zárjátok az imanapot az Egyház esti imájával, kérjétek még egyszer a Szűzanyát oltalmáért és dicsőítsétek Istent énekszóval! Ne felejtkezzetek meg ezen a napon a böjtről!

Ezt a kérést mi angyalok intézzük hozzátok.

Ezen imanapok által segítsetek minket a démonok elleni harcban! Kérünk benneteket, kövessétek e felhívást!

(Mindenki a lehetősége szerint tegyen ennek eleget.)

Ezek az üzenetek minden ember számára adattak. Ezáltal tanuljátok meg, hogyan segíthettek a mennyei seregeknek, mint társharcosaitoknak a gonosz szellemek elleni harcban.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: