Szerző: andrelowoa | április 20, 2009

Élj természetfölötti módon

És monda az Úr Mózesnek: Mit kiáltasz hozzám?… Te pedig emeld fel a te pálcádat és nyújtsd ki kezedet a tengerre és válaszd azt kétfelé, hogy Izrael fiai szárazon menjenek át a tenger közepén.

– 2 Mózes 14: 15-16

Ha gyakorta vagy Isten társaságában, egy idő múlva olyan dolgokra kezdesz vágyakozni, amik a világ számára természetfölöttinek tűnnek. Betegekre akarod tenni a kezedet, hogy meggyógyuljanak. Ki akarod űzni a démonokat. Problémahegyeket akarsz a tengerbe vetni.

Mi több, meg is tudod tenni, ha akarod!

Hogyan? Nem úgy, hogy hirtelen nekiugrasz, és természetfeletti dolgokat „próbálsz” tenni, hanem úgy, hogy engedelmeskedsz Istennek – egyszerre egy lépést téve. Vagyis megteszed azt, amihez már erőt kaptál Tőle.

Így történt Mózessel is. Nem volt ereje arra, hogy kettéválassza a Vörös-tengert. De ahhoz volt ereje, hogy kinyújtsa a pálcáját fölötte. És amikor megtette az Úr parancsának engedelmeskedve, a Szent Szellem elvégezte a többit.

Ugyanígy lesz veled is. Amikor megteszed a te részedet, a Szent Szellem megteszi az Övét, és természetfeletti dolgok történnek körülötted.

Mi a te részed? Táplálkozz az Igével. Imádkozz Szellemben. Figyelj arra, amit Isten Szelleme mond neked. Ahogy megteszed azt, amire indít, és Tőle veszel vezetést, olyan természetesen fogsz áradni a természetfölöttiben, mint a madár a levegőben.

Nem küszködsz, nem erőlködsz, és nem próbálod „kettéválasztani a tengert”. Egyszerűen megbízol az Úrban, kinyújtod a pálcádat… és látod a csodákat kibontakozni.

Igei olvasmány: 2 Mózes 14


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: