Szerző: andrelowoa | október 5, 2009

Változásnak kitéve

Mivelhogy nem a láthatókra tekintünk, hanem a láthatatlanokra; mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók.
– 2 Korinthus 4:18

Soha ne arra összpontosíts, amit a természetes, fizikai szemeddel látsz. Ugyanis minden látható dolog átmeneti, és változásnak van kitéve. Inkább helyezd a hitedet a láthatatlan, örökkévaló birodalomba. Az örökkévaló dolgok nincsenek kitéve a változásnak.

Isten Igéje örökkévaló, és hétezer ígéretet tartalmaz, így bármivel is nézel szembe, mindig találsz az adott helyzetre vonatkozó ígéretet. És nem számít, mi történik ebben a változó világban, azok az ígéretek nem változnak.

Nem számít, milyen rosszul érzed magad fizikailag, az Ige mindig azt fogja mondani: „Akinek sebeivel gyógyultatok meg” (1 Péter 2:24). Nem számít, mit látsz, ha megnézed a bankszámládat, az Ige mindig azt fogja mondani: „Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket az Ő gazdagsága szerint dicsőségesen a Krisztus Jézusban” (Filippi 4:19).

Ne elégedj meg azzal a szerény élettel, amit a világ ígér neked. Ragadd meg azt, amit az Ige ígér. Összpontosíts Isten örök igazságaira, és ne nézz a látható dolgokra. Végül is, azok változásnak vannak kitéve!

Igei olvasmány: 2 Korinthus 4:8-18


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: