Szerző: andrelowoa | október 11, 2009

Készülj fel az üldöztetésre

De mindazok is, akik istenfélően akarnak élni a Krisztus Jézusban, üldöztetni fognak.
– 2 Timótheus 3:12

Érted ezt? Akik istenfélően akarnak élni, üldöztetni fognak. Nem csak a „szuperszentek”, nem csak azok, akik misszionáriusok ellenséges országokban – hanem MINDENKI.

Ha Istenért akarsz élni, akkor elő fog fordulni, hogy üldöztetés ér. Az ördög gondoskodik róla!

Nem azért mondom ezt, hogy megijesszelek, vagy elszomorítsalak. Azt szeretném, ha fel lennél készülve.

Amikor ismered az ördög stratégiáit, akkor nem tudja olyan sikerrel használni azokat arra, hogy összezavarjon, vagy letérítsen az útról.

A 2Korinthus 10:4 így szól: „Mert a mi hadviselésünk fegyverei nem testiek, hanem Isten által hatalmasak erősségek lerontására.” Tehát vedd a fegyvereidet, és készülj fel a sátán támadására. Így bármikor és bárhol jön is a támadás, nem fog megállítani téged, de még le sem fog lassítani.

Ez most különösen fontos, mert az utolsó napokban élünk. Az ördög ideje egyre rövidebb itt a földön. Kétségbe van esve. Bármit meg fog tenni, hogy leállítsa a gyülekezetet. De Jézus azt mondta, hogy a pokol kapui sem vesznek az Ő Gyülekezetén diadalmat! (Máté 16:18)

Ne felejtsd el, hogy minél inkább hasonlítunk Jézusra, és minél inkább megnyilvánul Isten dicsősége az életünkben, annál nagyobb veszélyt jelentünk a sátán királyságára. Jézus azt mondta: „Örüljetek és örvendezzetek azon a napon, ujjongjatok és vigadjatok, mert ímé, a ti jutalmatok gazdag, hatalmas, erős és bőséges a mennyekben” (Lukács 6:23, az Amplified Bible, bővített bibliafordítás alapján).

Tehát amikor üldöztetés ér – és tudod, hogy érni fog –, akkor örülj és örvendezz. Vedd a Jézus által ajánlott gyógymódot, és kezdj el örvendezni, ugrándozni, és dicsérd Istent! Nem fog bántani az üldöztetés, ha ezt teszed. Kipróbáltam, és működik.

Igei olvasmány: ApCsel 6:1-15


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: