Szerző: andrelowoa | október 25, 2009

Isten veled tart!

Aki pedig az Úrral egyesül, egy szellem Ővele.
– 1 Korinthus 6:17

Egyszer azt hallottam Isten egyik nagy emberéről, hogy minden nap, amikor felöltözött, belenézett a tükörbe, és azt mondta: „Te ruha, ahova ma mész, Isten veled megy.” Tudod, ez így van. Ha elfogadtad Jézust életed Urának, és így Istennel egyesültél, akkor bárhova is mész ma, oda Isten is veled tart!

Hívőként ezt jobban tudatosítanunk kell magunkban. Meg kell tanítanunk magunknak, hogy folyamatosan tudatában legyünk ennek: Isten bennünk van, tanít, megerősít, tanácsot ad, és megáld bennünket a jelenlétével.

Folyamatosan emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy egy szellem vagyunk Vele. Ez azt jelenti, hogy ha egy problémával vagy gonosz szellemmel nézünk szembe, ami befolyásolni, hátráltatni akarja az életünket, Isten is szembe néz azzal. Amikor ilyen dolgokkal találkozunk, Isten is találkozik azokkal. És Ő már legyőzte őket!

Arra bátorítalak, hogy amikor ma felöltözöl, nézz bele a tükörbe, és mondd ezt: „Egyesültem az Úrral, egy szellem lettem Vele. Test, bárhova mész ma… oda Isten is megy. Isten benned van. Isten ereje benned van. Isten bölcsessége benned van. Isten győzelme benned van.”

Mondd ezt magadnak minden nap – sokszor. Addig folytasd ezt, amíg szokásoddá nem válik, hogy így gondolkozol. Gondoskodj arról, hogy folyamatosan tudatában legyél Isten valóságának a bensődben!

Igei olvasmány: 1 Korinthus 6:17-20


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: