Szerző: andrelowoa | november 25, 2009

Megvan a Garabandal-i Csoda előrelátható időpontja?

Annak idején azt mondták a látnokok, hogy a Nagy Csoda Oltáriszentséghez köthető szent ünnepén lesz, ami egyben nagy egyházi ünnep is lesz és csütörtöki napra esik. Ez 2010-ben és/vagy ’11-ben is megtörténik – és még a Csoda előtt jön a Nagy Figyelmeztetés

A svájvi Stella Maris októberi számában olvasható írás szerint “megtalálták” az Oltáriszentségről nevezett szentet, akinek az ünnepe egybeesik majd a Nagy Csoda napjával, egy csütörtöki napon, amikor is az Egyháznak nagy ünnepe lesz.

A szent neve Boldog Imelda – olasz kislány, aki 11 évesen az elsőáldozást követően meghalt boldogságában, 1333 május 12-én. II. János Pál pápa ünnepét május 13-ra tette át, Fatima ünnepére. (A fatimai Lucia nővérnek 1917-ben búcsúzóul azt mondta a Szűzanya, hogy “Találkozunk Sen Sebastienben” – Sen Sebastien temploma pedig Garabandalban van!)

Nos, 2010. május 13-án, csütörtökön lesz a Mennybemenetel ünnepe – Boldog Imeldáéval együtt. (Tehát az Egyház nagy ünnepe egy Oltáriszentséghez köthető szent ünnepével együtt, csütörtöki napon.) Egy évvel később, 2011-ben pedig május 12 – Imelda eredeti égis születésnapja – esik csütörtökre.

A cikk írójának ezek után adódott a következtetés, hogy ezek szerint közel vagyunk a Nagy Figyelmeztetéshez, ami a Csoda előtt fog megtörténni. (A kettő között kevesebb, mint egy év telik el Conchita, a garabandali látnok szerint.) Ha pedig ez így van, akkor komolyan kell készülnünk erre – bűnbánat tartás, gyónás, rendszeres áldozás, erős elhatározás életünk kijavítására, stb. -, hiszen bármelyik nap megtörténhet….


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: