Szerző: andrelowoa | szeptember 25, 2010

Uram! Kegyelmesen fordítsd magadhoz Tőled elszaladt gyermekeidet, hogy megtapasztaljuk mindannyian szereteted szentségét, s tisztán és örömmel éljünk a Te dicsőségedre! Ámen

Uram! Kérem Tőled, hogy még sokáig kérhessek Tőled! Ámen

Uram! Kereszted koordináta-rendszerét tedd nyilvánvalóvá életemben, hogy megtaláljam helyemet Tebenned, s magam is a békesség követévé válhassak! Ámen.

Uram! Kérlek, áraszd az élő vizet barátainkra, családunkra, a gyülekezetünkre! Köszönjük, hogy jó terved van az életünkkel, és minden nap megújul a Te kegyelmed! Kérünk Téged, hadd gyökerezzen meg az agapé szeretet mélyen a mi szívünkbe! Kérlek, használj minket, és nyúlj ki rajtunk keresztül az elveszettekért, hogy ők is megízlelhessék a Te jóságodat, és a Menny valóságát! Jézus nevében Ámen!
(Baksa Lívia)

Uram! Kérlek gyógyítsd meg látásunkat, hogy felfedezzük Benne az élet csodáját! Ámen

Uram! Kérlek, hogy ami bennem nem új még, azt cseréld ki. Úr Jézus, hadd kérjük ezt most Tőled személyesen mindannyian, hogy mindent tegyél meg velünk és bennünk, hogy valóban Te élhess, és Téged láthasson mindenki. Ez a világ már nem látni, hanem hallani akarja a Krisztust, és követni. Köszönjük, hogy a legnagyobb öröm ezen a földön, ha bennünk élsz. Szülj újjá bennünket, egyedül Neved dicsőségére. Ámen.

Uram! Kérlek segíts meg engem küzdelmeim között! Add, hogy Jézus áldozata erőt adjon mindennapjaimban, s hogy pislákoló mécses-életem szeretet-lángja ki ne aludjék! Ámen

Uram! Kérlek segíts meg, hogy életemet teljességgel tudjam élni Általad, Érted, s Veled. Ámen

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: