Szerző: andrelowoa | szeptember 29, 2010

2010. szeptember 29. szerda

A csodák legnagyobbja, Jézus feltámadása volt. A sátán is tud csodákat tenni, emberek által erre is van példa a bibliában, de az eredeti csodák Isten nagyságát, dicsőségét mutatják meg. A teremtett világ, a születés, a növények állatok sokszínűsége is mind egy csoda. Szinte felfoghatatlan Isten csodálatos kreativitása. Az, hogy nincs két egyforma ujjlenyomat, nincs két egyforma fűszál és sorolhatnám nap estig, ezek mind csodák. Isten csodáinak célja, hogy az emberek hozzá forduljanak. Krisztus születése előtt, már prófétákon keresztül üzent az Úr. Nemzedékek bukását is megjövendölték, ami pontosan be is következett.
Assziria, Babilon, Egyiptom, és a görög Birodalom bukásáról.

Nézd, Assziria olyan volt mint egy libánoni cédrus: szép ágú, árnyas lombú és magas növésű, a sűrű felhőkig ért a teteje.
Ezékiel 31:3,
Azért azt mondja az én Uram, az Úr: Mivel magasra nőtt, és teteje felnyúlt a sűrű felhők közé, felfuvalkodott, mert magasra nőtt, a népek kezébe adtam: tegyen vele amit akar.
Ezékiel 31:10-11,

….hirdessétek , ne titkoljátok! Mondjátok: Elfoglalták Babilont! Megszégyenült Bél, összetört Marduk: megszégyenültek szobrai, összetörtek bálványai.
Jeremiás 50:2,

Ezt mondja az én Uram, az Úr:Véget vetek Egyiptom népe tömegének Nebukadneccar babilóniai király által. Elhozom őt és népét, a legkegyetlenebb népeket az ország elpusztítására.
Ezékiel 30:10-11,

Dániel próféta egy látomást látott, amit Gábriel arkangyal megmagyarázott meg neki.
Dániel könyve 8.

Sokan mondják- á, a bibliát is emberek írták, de mi ezekkel igazolhatjuk, hogy igaz minden szava, mert minden beteljesedett. Fel kell készülnünk olyan témákkal amivel a hitetlen embernek tudjuk igazolni Isten igazságait.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: