Szerző: andrelowoa | október 12, 2010

2010. október 12. kedd

A próféciák az isteni kijelentés bizonyítékai. Mindenképpen az esemény előtt kell, hogy elhangozzék. Világosnak és részletesnek kell lennie. A személy aki kapja nem vehet részt a beteljesedésben. Az eseménynek pontosan úgy kell egyeznie ahogy azt a próféta megkapta. A történelem a bizonyíték arra, hogy a prófétai leírások idáig mind beteljesedtek.
Dániel próféta imádkozott és megjelent neki Gábriel arkangyal, és elmondta Dánielnek az Úr üzenetét.

…Értsd meg a kijelentést, és értsd meg a látványt!
Hetven hét van kiszabva népedre és szent városodra. Akkor véget ér a hitszegés, és megszűnik a vétek, engesztelést nyer a bűn, és eljön hozzánk az örökké tartó igazság. Beteljesül a prófétai látomás, és felkenik a szentek szentjét. Tudd meg azért, és értsd meg: Attól fogva, hogy elhangzott a kijelentés Jeruzsálem újjáépüléséről, hét fog eltelni a fejedelem felkenéséig. Azután még hatvankét hét, és újjáépülnek a terek és a falak nyomorúságos időkben. A hatvankét hét eltelte után megölik a felkentet, senkije sem lesz. Egy eljövendő fejedelem népe pedig elpusztítja a várost és a szentélyt. Elvégzett dolog, hogy pusztán álljanak a háború végéig. De a fejedelemnek is vége lesz, ha jön az áradat. Erős szövetséget köt sokakkal egy hétre, de a hét közepén véget vet a véres-és az ételáldozatnak. A templom szegélyére odakerül az iszonyatos bálvány, míg csak rá nem szakad a pusztítóra a végleges megsemmisülés.
Dániel 9:23-27,

Ezek bizony mind beteljesedtek. Jézus, születéséről, életéről, szolgálatáról, haláláról, feltámadásáról, és még apró részletekről is, mindről volt prófécia. Harminc különböző ember 4000 éven keresztül jelezte előre a születését. Körülbelül 330 ószövetségi próféciát találunk, amelyek Krisztus eljövetelével foglalkoznak. Igyekezzünk ezeket a dolgokat tudatni az okoskodó emberekkel, hogy terjedjen az evangélium, és tudjanak az emberek meghajolni nagysága ellőtt.

Forrás:A keresztyén hit alapjai, Kevin J. Conner


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: