Szerző: andrelowoa | október 26, 2010

2010. október 26. kedd

Nicodemus and JesusA mi életünkben is fontos szerepe van a Szent Szellemnek. Életünkben lakik, ő hozza az ujjá születést, bizonyságot ad a megváltásról, betölti a hívőt. Nyelveken szólás formájában építi a hívővel a kapcsolatot, beszél hozzájuk, megnyitja az értelmüket Isten dolgaira, igazságra vezeti őket. Életet ad, megújulást hoz, képessé teszi a hívőket az imádkozásra, az imádatra, engedelmességre, alázatra, szolgálatra, bizonyságtevésre. És a végső utunkon a testünk feltámadásában és a romolhatatlanságban is Ő az aki munkálkodik.

“Bizony, bizony, mondom néked, ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába. Ami testtől született, test az, és ami Lélektől született, lélek az. Ne csodálkozz, hogy ezt mondtam neked: Újonnan kell születnetek. A szél arra fúj, amerre akar: hallod a zúgását, de nem tudod, honnan jön, és hova megy: így van mindenki, aki a Lélektől született.
János 3:5-8,

Akiket pedig Isten Lelke vezérel azok Isten Fiai.
Róma 8:14,

Örvendezzünk azon, hogy szabadon imádhatjuk Istent, összejöhetünk és egységben lehetünk a testvéreinkkel, és a Szent Szelemmel. Örüljünk, hogy munkálkodhatunk általa és szolgálhatunk az emberek fele. Már aki igényli, de minden tőlünk telhetőt tegyünk meg, hogy eljusson az evangélium hozzájuk. Mert közel az idő.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: