Szerző: andrelowoa | november 11, 2010

2010. november 11. csütörtök

A Szentírás tanít a Sátán létezéséről is, mert az életben mindennek megvan az ellentéte is. Ha vannak angyalok akkor vannak démonok és gonosz szellemek is. Ha van Isten akkor van ördög is. Krisztus legyőzte őt a golgotán, és megbízta az egyházat azzal, hogy kiszabadítsák az embereket Sátán kezéből és a világosság országába vezessék őket. A Szentírás világosan utal arra, hogy a világegyetemben, vagy pontosabban a Föld bolygó körül van a sötétség országa. Ott nagyon sok bukott angyal és szellem, szolgál a gonosznak.

A sötétség országa különbség A világosság országa
A bűn és igazságtalanság országa ” ” A szentség és igazságosság országa
A betegség és a baj országa ” ” A gyógyulás és az egészség országa
A megtévesztés országa ” ” Az igazság országa
A szomorúság országa ” ” Az öröm és az élet országa

A fennhatóság jelentése: hatalom uralom. Vagyis a második égben ő uralkodik.

Titeket is életre keltett, akik halottak voltatok vétkeitek és bűneitek miatt, amelyben egykor éltetek e világ életmódja szerint: igazodva a levegő birodalmának fejedelméhez, ahhoz a lélekhez, amely most az engedetlenség fiaiban működik.
Efézus 2:1-2,

Napjainkban sajnos látható, hogy egyre növekszik a sátáni birodalom munkája. Az okkultizmus, a spiritizmus és a sátánizmus. de a médiát és az internetet is birtokba vették.
Minden ország saját királyának természetét és jellemét tükrözi. Az ország olyan amilyen a királya. Így már érthető, hogy miért olyanok a démonok amilyenek, és a mai világban is amilyen a vezető olyan a nép. Ha hívő a király vagy az országfő, olyan a nép is és az élet is az országban. Mert attól kapjuk az áldást akit magasztalunk. Azok az emberek akik lusták, bűnösek, és engedetlenek, felfuvalkodottak, nyilván az ördög gyermekei. Azok az emberek akik Isten törvényét megtartva, bűn gyűlölők, szorgalmasok, tisztelik a feljebbvalóikat, alázatosak öröklik Isten áldásait.
Sátán a teremtése napján tökéletes volt egészen addig amíg fel nem fuvalkodott, hisz csak kevésbé volt kevesebb Istennél.

Te voltál a mintakép, tele bölcsességgel, tökéletesen szép voltál, Édenben Isten kertjében voltál, mindenféle drágakő borított: rubin, topáz, és jáspis, krizolit, ónix és nefrit, zafír, karbunkulus és smaragd. Aranyból készültek foglalataid, és a rajtad levő vésetek teremtésed napján elkészültek. Fölkent kerúbot adtam melléd, hogy oltalmazzon, Isten szent hegyén voltál, tüzes kövek közt járkáltál. Feddhetetlen életű voltál teremtésed napjától fogva, míg álnokság nem lett található benned.
Ezékiel 28:13-15

Sajnos az emberek mesének tekintik ezeket a dolgokat, pedig kemény igazság mind ez. A mi feladatunk az igazság továbbadása, mert csak az igazság tudja megszabadítani az embereket a Sátán rabságából, szenvedélyeiből. Legyünk felkészülve mindig igével, hogy hiteles legyen a mondandónk.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

<span>%d</span> blogger ezt szereti: