Szerző: andrelowoa | november 17, 2010

2010. november 17. szerda

Történt egyszer, hogy amikor az emberek kezdtek elszaporodni a földön, és leányaik születtek, látták az istenfiak, hogy szépek az emberek leányai, ezért feleségül vették közülük mindazokat, akiket kiszemeltek maguknak. Akkor ezt mondta az Úr: Ne maradjon a lelkem örökké az emberben, hiszen ő csak test. Legyen az életkora százhúsz esztendő.
1 Mózes 6:1-3,

Isten ellen lázadtak ezek az istenfiak, és förtelmes bűn volt az amit elkövettek. Hiszen ők arra voltak teremtve, hogy Istent szolgálják és nem arra, hogy házasodjanak. Az utódaik óriások voltak és gonoszak. Héberül az óriás szó jelentése = bukottak. Jézus határozottan kimondta:

“Mert a feltámadáskor nem nősülnek, férjhez sem mennek, hanem olyanok lesznek, mint az angyalok a mennyben.”
Máté 22:30,

A démonok a bukott angyalok a (Noé idejéből) és az akkori asszonyok leszármazottai. Bár a biblia sehol sem említi a démonok leszármazottainak eredetét, mégis úgy jeleníti meg őket, mint igazi személyiséget. Tudnak gondolkodni, cselekedni, beszélni, akik arra vágynak, hogy embereken keresztül fejezzék ki magukat. A bukott angyalok és a démonok között főleg az a különbség, hogy csak a démonok keresik az emberi testben való lakozást. Még állati testben is megtalálhatók, lényeg ,hogy test legyen. A görög daimon szó jelentése= ördög vagy ördögök. Azok a halott igézők, akiknél megszólal a halott, teljesen tévhitben vannak. Mert a halottat ismerő vagyis benne levő démon jelenik meg, aki tudja utánozni a volt gazda hangját, tudja a dolgait ,így tud válaszolni a kérdésekre. Igazi személyiségek, rendelkeznek akarattal, értelemmel, és gonosz természetük szerint cselekednek.
Szolgák, mégpedig a Sátán szolgái, míg az angyalok szolgálók, ami nem ugyanaz. Mert akik Istent szeretik azok szolgálnak neki, mégpedig örömmel, de a szolgák azok félelemmel teszik ugyanazt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: