Szerző: andrelowoa | november 30, 2010

2010. november 30. kedd

Fontos, hogy felismerjük, hogy a gondolataink honnan vannak, magunktól, Istentől, vagy a gonosztól. Vigyáznunk kell, hogy ne játszunk olyan gondolatokkal, amelyek Isten igéjével ellentétesek. Senki sem tudja megállítani a tüzes fullánkokat, de ki tudja oltani Isten igéjével. Azért van az üdvösség sisakja, hogy a szabadításban segítsen, hogy megvédje értelmünket.
A sugdosó az teszi a dolgát, Évának és Ádámnak is sugdosott, Péternek is, Júdás is elfogadta a Sátán súgását.Tehát az elmét meg kell újítani, és a hívőben Krisztus értelme kell, hogy lakjon.

És vacsora közben, amikor az ördög már a szívében sugallta Júdás Iskáriótesnek, Simon fiának, hogy árulja el őt, Jézus jól tudva, hogy az Atya mindent kezébe adott, és az Istentől jött, és az Istenhez megy:
János 12:2-3,

Bemártotta tehát a falatot, és odaadta Júdás Iskáriótesnek, a Simon fiának: és akkor a falat után belement a Sátán. Jézus pedig így szólt hozzá: “Amit tenni szándékozol, tedd meg hamar!”
János 13:26-27,

Júdás hallgatott a sugdosónak és amikor a szívében elhatározást nyert a bűn, mert pénzt remélt a tettéért, kinyitott egy ajtót a Sátánnak és az belépett az életébe, helyet cserélt az Úrral.

…és ne igazodjatok e világhoz, hanem változzatok meg értelmetek megújulásával, hogy megítélhessétek: mi az Isten akarata, mi az, ami jó, ami neki tetsző és tökéletes.
Róma 12:2

Minden elképzelést és gondolatot, amely Krisztus ismeretével szemben emelkedik, foglyul kell ejteni, hogy engedelmeskedjen Krisztusnak. Vizsgáljuk meg magunkat és ne engedjünk a testiségnek, hanem legyünk szellemi emberek.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

<span>%d</span> blogger ezt szereti: