Szerző: andrelowoa | december 1, 2010

2010. december 1. szerda

Testünk.

A test Isten templomának külső udvarát jelképezi. Képességünk az öt érzékelés: hallás, látás, ízlelés, tapintás, és szaglás. Valójában ezekkel tud a gonosz is kísérteni. Sok mindent hallunk és látunk amit esetleg nem kéne, az ízlelőbimbónkkal és szaglásunkkal tudunk a falánkság csapdájába esni, a tapintással is meg tud környékezni a gonosz. Valójában a testünk az ami bűnre csábít. A test egy fizikai rész ami által tudunk a természettel és a világgal kapcsolatba lenni. A tüzes villámok is ezen a részeken támadják meg az embert. Betegség, kór, vagy gyengeség formájában. A kínzó szellemek megtámadhatják a hívő testét is, de Isten igéjével és Isten szellemi fegyvereivel le tudja győzni azokat. Isten arra kér minket, hogy vigyázzunk a testünkre, mert az Isten temploma.

Aki pedig az Úrral egyesül, egy Lélek ővele. Kerüljétek a paráznaságot! Minden más bűn, amit az elkövet az ember, kívül van a testén, de aki paráználkodik, a saját teste ellen vétkezik.
Vagy nem tudjátok, hogy testetek, amit Istentől kaptatok, a bennetek levő Szentlélek temploma, és ezért nem a magatokéi vagytok? Mert áron vétettek meg: dicsőítsétek tehát Istent testetekben.
1 Korinthus 6: 17-20,

” Kerüljétek a paráznaságot!” Az Úr kiemeli ezt a mondatot, és így már értjük miért olyan sok a beteg, hisz a paráznaság az amit a legtöbb ember elkövet, a mostani időben, meg a Sátán erre hajt rá, hisz a médiában másról sincs szó, mint a testi dolgokról. A világban az emberek mindent megtesznek azért, hogy a testüket rombolják, a sugdosó arra ösztökéli őket, hogy cigizzenek, igyanak, mértéktelenül egyenek, a munkát hajszolják, és paráználkodjanak. Az Úr fegyverraktárában vannak erre orvosságok, szellemi fegyverek.

Mert testben élünk, de nem test szerint hadakozunk: hadakozásunk fegyverei ugyanis nem testiek, hanem erősek az Isten kezében erődítmények lerombolására. Ezekkel rombolunk le minden okoskodást és minden magaslatot , amelyet az Isten ismeretével szemben emeltek, és foglyul ejtünk minden gondolatot a Krisztus iránti engedelmességre, és készek vagyunk megbüntetni minden engedetlenséget, amikor teljességre jut a ti engedelmességetek.
2 Korinthus 10:3-6,

Kinyitotta fegyvertárát az Úr előhozta haragja fegyvereit.
Jeremiás 50:25,

Ismernünk kell Isten igéjét ,hogy tudjuk gyakorolni jogainkat. A Sátán megtévesztő ereje a tudatlanságra alapul, és Isten népe gyakran az ismeret hiánya miatt veszít. Jézus is mindig így szólt, ” Meg van írva.” Tegyük mi is ezt és hívjuk segítségül Isten fegyverét az igét, a gonosznak esélye sincs ha igével támadunk.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: