Imakérések

https://andrelowoa.wordpress.com/2008/11/07/imakeresek/

https://andrelowoa.wordpress.com/2008/11/07/imakeresek-2/

https://andrelowoa.wordpress.com/2008/11/07/imakeresek-3/

https://andrelowoa.wordpress.com/2008/11/08/imakeresek-4/

https://andrelowoa.wordpress.com/2008/11/08/imakeresek-5/

Ha kérhetném ide rakjátok az imakéréseteket, hogy minél többen tudhassunk értetek imádkozni Jézus Krisztus szent nevében. KÖSZÖNÖM! Az Úr Áldjon meg mindannyiotokat!

Hozzászólások

  1. szia Jimi oda járunk hozátok Erzsike én vagyok az akinek meg gyogyult a bal térde és bizonyság tételt tetem. Kértem tőletek Jézus nevében gyogyulást lányomnak Demeter Elvirának akinek: Február11-én lessz a mutét. én tudom hogy meg gyogyitya az UR és ezért kérem hogy imátkozatok érte. A gyulekezettel Vasárnap ahol mi is ott leszunk Kérem az urat halgasa meg az imánkat. Jézus nevében

  2. minden joszandeku embert meg kerek arra hogy imatkozzanak alkohol fuggosegben levo edesapamert aki mar nagyon regota ebben a fuggosegben szenved mivel egezsegileg tonkre van menve azonban latni lehet az arcan hogy mennyire bantja ot ez a dolog hogy ide kerult azonban legjobb indulata ellenere is keptelen meg valni tole.

  3. minden imatkozo embert megkerem imatkozek szivem szandekara elore is koszonom

  4. Sziasztok! Dávid vagyok 16 éves Sopronban lakom anyukámmal és Ádám öcsémmel aki 5 éves Ö érte szeretnék imát kérni tőletek 2008. novemberben; akut lymphoid leukémiát diagnosztizáltak. Jelenleg a egyetem Gyermek onkológiai klinikáján kezelik. .Édesanya van vele állandóan, aki méltányossági gyes-en van otthon. Nagyon sok időt tölt kórházban és gyógykezeléseken, ez anyagilag is nagyon megterhelő a család számára. Kérjük amennyiben módjukban áll egy összeggel segíteni akkor azt nagyon megköszönnénk PayPal e-mailcímem : david513@freemail.hu
    Isten Áldjon Benneteket

  5. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

    Szeretnék kérni két gyógyulásért imát.

    Szeretném ha Ágnes barátnőmért imádkoznának. 10 éve csak turmixos ételt tud enni, szilárd táplálékot egyáltalán nem. Lenne egy specialista aki talán tudna rajta segíteni, de fél. Azt mondta nála ez már kialakult és nem akar orvoshoz menni, de néha látom rajta, hogy azért jó lenne megszabadulni ettől a betegségtől. Én úgy gondolom, elsősorban a félelmétől kell megszabadulnia, hogy a gyógyulás útjára léphessen. Szt. Rita a lehetetlenség szentje, kérném szépen közbenjárását imájukban.

    Szeretnék még édesanyámért, édesapámért kérni imát. Édesanyámnak évek óta rettenetesen fáj a gerince, édesapámnak pedig július óta kettős látása van és nem tudják mitől. Vizsgálták már mindenhol és nem találnak rendellenességet. Édesanyám 69, édesapám 73 éves.

    Szeretnék magamért is imát kérni. Nyitott gerinccel születtem, egy bottal járok és sajnos inkontinencia betegségem is van. Nem tudom tartani, ami elég sok kellemetlenséget okoz.

    Szeretettel: Éva

  6. dicsertessek a nevem erzsebet es egy nagyon nagy gondal fordulok feletek. roviden majusba elvesztettem az elettarsamat rakba halt meg azota a nevelt lanyom akit 5 eves koratol neveltem mind a sajatomat meg lehethogy annal is jobban ellenem fordult megsertettek a baratjaval de nagyon . ithagyott most a felgyulemlett nagy adossaggal amit azapja betegse allat gyujtotunk nem tudom mar mi tevo legyek hogy ne viselkedjen igy velem arra kerem minden olvasot es istehivo embert aki olvassa e holnapot hogy eggyutes erovel imatkozzon ertem meg a lanyert hogy legyen bekesseg megint koztunk es jojon vissza mert nagyon egyedul vagyok es nem tudok beletorodni hogyezt csinalta velem elore koszonom a megeteseteket dicsertessek

  7. dicsertessek mindenkinek kerek minden johiszemu embert imatkozzanatok ertem meg a nevelt lanyomert akivel a kapcsolatunk megromlott amiota azedesapjat eltemmetuk es a nagyanyagi gondokal ithagyot csak a joistenbe es a ti imatokba tudok megbizni koszonom

  8. Békesség mindenkinek!!!
    Kérek minden hivő embert,hogy imádkozzatok Édesapámért,akinek hasnyálmirigyrákja van áttétekkel,s az emberi tudomány már lemondott róla!!!Egyedül Istenben van minden reménységünk!Köszönöm!


Hozzászólás